גרד + שטפי דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/03/2013 | 20:30 | מאת: צביה

בת 39 הרבה זמן שסובלת מגרד בעור בעיקר ברגליים אך גם בידיים, הגרד מופיע פתאום יכול להיות ביום או בלילה כשהולכת לישון וממש מפריע להרדם. יכול להיות לפעמים פעם בשבוע ולפעמים לעתים רחוקות יותר. זהו גרד ממש מציק ולאחריו מופיעים שטפי דם. רק אחרי שיוצאים שטפי הדם הגרד מפסיק. פניתי כמה פעמים לרופאת משפחה ורופאת עור לא ניתן לי פתרון לבעיה.

כדאי לנסות תרופה בשם ATARAX וגם הערכה נוירולוגית מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

08/03/2013 | 16:23 | מאת: צביה

תודה.רציתי לדעת למה צריך הערכה נוירולוגית איך זה קשור?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית