בקשה לעזרה בהסבר תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/03/2013 | 17:02 | מאת: ו

שלום דוקטור, לפני מספר ימים אחי סבל מהתופעה הבאה: כתמים גדולים ואדומים אשר את הרגשתם תיאר כאילו היו "כוויות" הופיעו על כל גופו לסירוגין - כתם אחד הופיע במקום אחד , נעלם ואז הופיע במקום אחר וכך במשך מספר שעות. בנוסף חש בכאבי גרון . דבר זה חזר על עצמו במשך 3 ימים. לא היה לו חום אך הוא הרגיש חולשה כללית . אציין כי דבר כזה קרה לו פעם אחת בעבר, לפני הרבה שנים. הוא אינו רוצה ללכת לרופא להיבדק לכן אני אשמח אם תוכל בבקשה לומר לי מה זה יכול להיות? והאם זה עלול להיות מסוכן ועלינו לנסות להכריח אותו לראות רופא? בתודה מראש, ו.

קשה לי לדעת אך אמור לו שגם אני אומר שעליו לגשת להבדק מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית