תרבית גרון ולקיחת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

27/02/2013 | 21:12 | מאת: nhfk

שלום, הבן שלי עשה אתמול תרבית גרון וקיבלנו עכשיו תוצאה שלילית לA הרופא נתן לו מוקסיפן פורטה 250 20 cc פעם ביום, בני לקח 2 מנות האם צריך להמשיך באנטיביוטיקה? אם אין חיידק? הרוקח אמר לי שניתן להשאיר את התרופה בחוץ ובעלי שם אותה במקרר. ניתן להשאיר אותה אח"כ בחוץ? או צריך להחזיר אותה למקרר? תודה nhfk

להפסיק התרופה במקרר מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית