LH-FSH

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/02/2013 | 19:05 | מאת: יאיר

בן 38 ביצעתי בדיקה הורמונלית ורציתי לברר לגבי התוצאות דלהלן: (FSH 3.12 MIU/ML ( 1.20- 16.00 (........*) (LH 1.54 MIU/ML ( 1.10- 9.00 (........*) (PROLACTIN 313.54 M/UL ( 50.00- 280.00 *(.........) (TESTOSTERONE 7.33 NMOL/L ( 5.80- 28.00) (........*) (FREE TESTOST. 8.68 PMOL/L ( 8.00- 90.00) (........*) א. הפרולקטין יצא קצת גבוה, אבל אולי זה כי הבדיקה לא בוצעה לאחר מספר שעות שאני ער. ב. כל שאר הערכים נמצאים בקצה התחתון של הנורמה, האם זה תקין ? יש לזה משמעות כלשהי ? ג. האם טסטוסטרון ברמה כזו מתאים לגיל 38 ?

אני הייתי חוזר לך על הבדיקות עוד פעם טוסטסטרון קצת נמוך פרוטלקטין לא גבוה מספיק כדי לעשות מזה אבחנה כדאי להמשיך בירוא עם רופא אנדוקרינולוג הפנייה מרופא המשפחה שלך מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית