דלקת דרכי שתן אשה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/02/2013 | 15:05 | מאת: דליה

בת 52, 200אופלודקס , הסדיר את זה בעבר תמיד ,תוך יום יומיים. בפעם אחרונה -לא הסדיר, וחיכיתי יותר ימים. עכשיו שוב דלקת ,ואני רוצה להוסיף לאופלודקס משהו. מה מומלץ להוסיף , אולי להחליף?

להסתכל בתרבית ולראות למה החיידק רגיש לפי זה אפשר לדעת אופלודקס הוא מהטיפולים היותר חזקים השאלה אם החיידק לא עמיד לו לבדוק מול הרופא את תתוצאות התרבית זה גם בודק לאיזה אנטיביוטיקה החיידק רגיש או עמיד מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה

26/02/2013 | 17:30 | מאת: דליה

או גם אחרי שהיא תחלוף?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית