דלקת גרון כל חודש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/02/2013 | 15:11 | מאת: תומר

שלום, בני בן ה 5+ לוקה בדלקת גרון חמורה עם חום גבוה כמעט בכל חודש עד חודשיים. ב 3 הפעמים האחרונות אובחן סטרפ A, הפעם אין לו כנראה כנראה סטרפ A, אך אתמול היה לו 40 מעלות בפה. הגרון מאד נפוח ואדמומי. הוא אינו אפתי ומטופל בנורופן ואקמולי להורדת החום. השאלה שלי, האם ניתן לעשות משהו בכדי שלא יהיה חולה בתכיפות שכזו? בתודה מראש, תומר.

לשקול הסרת שקדים עם רופא אף אוזן גרון לשקול טיפול צמי מעודד מערכת חיסון מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית