ct חזה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/02/2013 | 00:04 | מאת: זיו

שלום בן משפחה בן 62, דמנטי. היה מאושפז עקב חום למרות אנטיביוטיקה, בהמשך החום ירד ולא נמצאה סיבתו. כחלק מהבירור עבר ct כלל גופי, ללא ממצאים שיכולים להסביר את החום. בפענוח: קונסולידציה קטנה סמיכה מעט מוארכת באספקט אחורי של בסיס הריאה השמאלי. הלב מוגדל, שינויים טורשטיים בעורקים הקורונריים. מהו הממצא בריאה ? האם יש לכך משמעות ? האם זה דורש טיפול/מעקב/ייעוץ ? והלב המוגדל קשור ? תודה

21/02/2013 | 19:13 | מאת: זיו

בהמשך ל - " קונסולידציה קטנה סמיכה מעט מוארכת באספקט אחורי של בסיס הריאה השמאל" נכתב - "ללא תפליט פריקרדיאלי"

לפורום רדיולוגיה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית