תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

20/02/2013 | 11:57 | מאת: יוסף

שלום רב בבדיקות המעבדה שלי התקבלו תוצאות חריגות : White blood cells - 4.2 MCH 26 Eosinophilis 5.8 HDL cholesterol 34.6 Calcium 8.2 Urine erythrocytes 25/ul אשמח לקבל ייעוץ מה המשמעות של התוצאות

ספירת הדם אינה חרגישה צריך ללבדוק מה הספירה בד"כ כדי לדעת איך להתייחס כולסטרול טוב שמעט נמוך - יין אודם ופעילות גופנית מעלים אותו כדוריות דם בשתן - לחכות לבדיקת מיקרוסקופ - אפשר לחזור עליה שוב מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

20/02/2013 | 12:56 | מאת: יוסף

תודה ד"ר על תשובתך המהירה לא הבנתי את כוונתך , אם ספירת הדם ברך כלל תקינה מה המשמעות שהפעם היא נמוכה ? מה לגבי הסידן ? ובדיקת המיקרוסקופ האם עלי לדרוש אותה או שהיא מבוצעת בכל מקרה ?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית