כיצד מחליפים רופא משפחה?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/02/2013 | 14:43 | מאת: אלמונימי.

עברתי לעיר אחרת, וההתניידות לרופא המשפחה בעיר המקור אינה נוחה. כיצד אני יכול להחליף את הרופא לאחד שגר בקרבתי? מהו ההליך שנהוג לבצע? האם מספיק פשוט לבוא בגפי אל הרופא החדש ולהכריז כי הוא הרופא החדש שלי, או שיש הליך כלשהו?

אם זה רבעון חדש - שום הליך אם זה אותו רבעון והרופא שלך לא מקבל בשעה הזאת - שום הליך אם כן - אז טלפון למשרד לביטול הצמדה לרופא הקודם לא בעיה בכלל מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית