חום?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/02/2013 | 20:10 | מאת: שירן

אני כבת 44 ובשלושת הימים האחרונים , יש לי הרגשה של אי נוחות בגוף והרגשה שיש לי חום לכן מדדתי חום בפה , והטמפרטורה נאה מ36.7 ל37.3. החלטתי לתומי למדוד חום בצורה רקטלית , והטמפרטורה נאה בין 37.4 ל37.8 . האם יש לי חום או אין לי חום ? לפי איזה מדד הולכים ? האם מדידת חום בפה היא מידע אמין ומספיק כדי לבדוק אם יש לי חום .. (כלומר , האם אפשר לוותר על המדידה הרקטלית? ) בתודה מראש:)

מדידיה רקטלית גובהה ב 0.6 צלזיוס ממדידה בפה הערכים הם גבוליים לא ממש חום מוזמנים להמשיך להתדיין ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית