שפעת נמשך כחודש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/02/2013 | 17:49 | מאת: נלי

שלום רב לכם. אני נדבקתי מקרובים ב שפעת ב20/01/2013. בדרך כלל כאשר אני חולה אין לי חום פרט שפעת הנוכחי. עד היום יש לי שיעול ו בערב חום 37.5 (4 ימים הראשונים של המחלה היה לי 38.5.). הייתי אצל א.א.ג. ו קבלתי 3 בקבוקים נגד שיעול ו אצל רופא משפחה לא קבלתי שום תרופה. אנו חיים ב מאה 21 ו אני משלמת עבור בריאות ו מרפא את עצמי ב סירופים,מרקים ו עושה אינהלציות לפני שינה.הייתי רוצה לדעת מה התרופות ש עוזרות לפתור הבעיות הנ"ל. אולי אתה מכיר רופא טוב מאיזור בת ים. P.S. יש לי אלרגיה ל PENICILLIN ו NUSSIDEX. אשמח על התשובה המהירה. תודה מראש, נלי

כדאי בצע צילום חזה וספירת דם אם המחלה חיידקית אז אנטיביוטיקה אם ויראלית אז ויטמין סי ופרוטק/חיזוקית במינונים גבוהים מוזמנים להמשיך להתדיין ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית