שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/02/2013 | 07:42 | מאת: חנן

עד לפני כ- 10 שנים עבדתי בתהליכי ייצור של מוצרי פלסטיק. אני מניח שלמרות אמצעי המיגון והניטורים הייתי מידי פעם חשוף לחומרי פלסטיק שונים ביניהם ויניל כלוריד. ברצוני לשאול האם לאחר כ- 10 שנים מזמן החשיפה הסיכוי ללקות בסרטן פוחת. ברור לי שזה לא מדע מדויק וגם אחרי 30 שנה אפשר לחלות. האם יש סטטיסטיקות בנושא? בתודה

נסה שאלתך בפורום רפואה תעסוקתית מוזמנים להמשיך להתדיין ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית