וירוס הפה והגפיים אצל מבוגרים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/02/2013 | 21:37 | מאת: רינת

שלום ברצוני לברר מספר שאלות לפני כשבוע בני הקטן היה חולה בוירוס הפה והגפיים ,יצאו לו פצעים בכל הגוף עם שלפוחיות וגם בעלי נדבק וכבר במשך שבוע מרגיש לא טוב (הפצעים בשלבי ייבוש סופיים) אך ההרגשה הכללית לא טובה הוא חש חולשה וכאבים נוראיים באשכם (הרופא טוען שיש לכך קשר ישיר למחלה) השאלה כמה זמן זה יכול להמשך הכאבים והחולשה ומה דרכי טיפול אפשריים תודה מראש רינת

לא מכיר טיפול ברפואה הקונבנציונלית למחלה ויראלית כזאת או אחרת מלבד סבלנות אפשר להעזר בצמחי מרפא לחיזוק זורעה חיסונית אנטיויראלית מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית