חיידק בבדיקת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/02/2013 | 14:19 | מאת: אלמונית

שלום רב, אני בשבוע 27 + 5 להריוני. בבדיקת השתן שלי התגלה pseudomonas aeruginosa גדול מ 100000. בנוסף התקבלו התוצאות הבאות VitekAntibiotics S Amikacin S Ceftazidime S Ciprofloxacin S Colistin S Gentamicin S Imipenem S Meropenem S Piperacillin אודה להסבר האם הדבר מסכן את הריוני? דרכי טיפול? תודה רבה

עלייך לגשת לקבל טיפול אנטיביוטי אולי תוך ורידי אפילו ולעדכן הגניקולוג שלך טיפול מהיר יכול לסדר הבעיה רפואה שלמה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית