סטרפטוקוק

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/02/2013 | 06:47 | מאת: ירון

לפני חמישה ימים התחילה אצלי תחושה כללית לא טובה שכללה כאבי ראש, גרון, ובטן. למחרת בערב הופיע חום סביב 38.5 והבחנתי במוגלה צהובה על השקד הימני. הלכתי למחרת בבוקר לרופאת המשפחה שעפ"י תאור ותמונת הגרון קבעה שזה סטרפטוקוקוס ורשמה לי אנטיביוטיקה פן רפא וי ק 505 2*2. אני נוטל את התרופה כבר מעל 48 שעות ובנתיים החום ירד אבל מצב הגרון החמיר. שני השקדים עם מוגלה צהובה וגם כל הלוע שחלקה רציפה וחלקה נקודות וכןהכאבים התגברו ואי היכולת לבלוע. אני מרגיש כי הטיפול אינו משפיע עלי לטובה אלה מחמיר וזה בא לידי ביטוי בחולשות והרגשת חולשה ברגליים (מין תחושות "סוטול"). השאלה עם זה אופיני ושאני צריך עוד זמן טיפול או שישנה אפשרות לוירוס ולא לחיידק כמו מחלת הנשיקה.

לחזור לרופא אולי מחלת הנשיקה אולי זקוק לטיפול תוך ורידי מסיבה חיידקית מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית