שאלה בקשר לאדוויל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/02/2013 | 20:35 | מאת: אילנה

שלום, לפני יום או יומיים דיברו בתוכנית הבוקר של גיא ואורלי על בחור צעיר שמת באופן פתאומי. ראיינו את בת זוגו שסיפרה שלקח הרבה אדוויל לפני שקרס ומת.. וגם הפרופ' שדיבר בתוכנית דיבר על כך שאדוויל הוא לא כ"כ בטוח לשימוש. תוכל להסביר מדוע? אני באופן אישי משתמשת באופטלגין. הוא הכי יעיל ובטוח לדעתי. אבל חברה שלי לוקחת אדוויל למרות שיודעת שלא הכי מומלץ.. וחשוב לי להסביר לה ושתבין. תודה מראש לעונים, אילנה.

גם תרופות בטחוחות עלולות להיות מסוכן אצל אדם ספציפי אדביל - לקחת רק אחרי אוכל במינון המותר להזהר אם יש בעיה בכלייה או יתר לחץ דם או בעיות של אולכוס אם לוקחים לפי נהלים אלו אין סיבה שזה יהיה מסוכן אבל תגובות אינדיבדואליות תמיד יכולות להיות לכל תרופה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

10/02/2013 | 19:08 | מאת: אבי קליגר

כל מי שלוקח כדורים, צריך תמיד להיזהר כמה שאפשר. להתייעץ עם רופאים ולדעת אילו כדורים מותר ומה אסור. אדוויל כדור חזק מאד ויש לדעת מתי לוקחים אותו ומתי לא.

10/02/2013 | 20:12 | מאת: שרון

משככי כאבים זה לא צחוק וצריך לדעת כמה לקחת... נורא מלחיץ הסיפור הזה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית