אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/08/2011 | 19:22 | מאת: יעל

בני בן החמש לא חוסן נגד אבעבועות רוח. לפני כשבוע הופיע פריחה על פלג גופו העליון (כמו אדמדמת) ולאחריה 3 ימים של חום. משהפסיק החום, התעורר בבוקר עם המון המון עקיצות על כל הגוף שנראות כמו עקיצות יתושים אולם בכמות גבוהה מאד על כל הגוף. זה לא נראה כמו אבעבועות כפי שאני מכירה אולם לאור הסימפטומים שלפני, האם יכול להיות שעקיצות אלה הן אבעבועות בעצם?...אודה לתשובתך

הכל יכול להיות כדאי לגשת לרופא ילדים שהרופא יראה הפריחה האבחנה היא קלינית

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית