בבקשה כיוון...

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/02/2013 | 22:46 | מאת: קרן

אנחנו גרים באילת וזקוקים בדחיפות לעזרה של פסיכולוג ילדים/קליני שייתן לנו הכוונה הורית ובמקביל עזרה עם הילד שלנו בן ה 9 והבעיה היא שאין אין אין פסיכולוגים באילת דרך הקופה ואם אם אני לא טועה כי בעבר גם בדקתי עם הקופה אם יש פסיכולוג של מכבי הוא מגיע לאילת ממרכז הארץ אך אין תורים זמינים בכלל ופשוט צריך להיכנס לרשימת "סטנד ביי" מה עושים אנחנו צריכים עזרה!!!!!! למי לפנות?? האם הקופה יכולה לממן הגעה לפסיכולוג מטעם מכבי מחוץ לעיר ע"ח הקופה?????

שאלה מנהלתית שיש להפנות למשרדי הקופה אין לי נגיעה בדבר אני רופא עצמאי, איני מנהל בקופה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית