מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/02/2013 | 21:21 | מאת: מאיר

שלום האם ניתן לבדוק את מצב מערכת החיסון ? האם ישנה בדיקת דם שיכולה להצביע על תפקוד מערכת החיסון, האם היא תקינה או חלשה ? השאלה שלי היא כללית. מאחר ויש אנשים רגישים יותר למחלות ויש שפחות, יש שחשופים יותר לדלקות על רקע אלרגי ויש שלא, ובכלל לאלרגיה. והאם יש דרך לחזק את מערכת החיסון ?

שאלה חשובה שאני דן בה רבות בעמוד הפייסבוק שלי " ד"ר מיכאל ויינפאס " התשובה בגדול היא לא הרופאה המערבית לא עוסקת בזה כלל גם לא בחיזוק המערכת הרפואה האלטרנטיבית עוסקת בזה רבות

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית