בדיקת דם בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/02/2013 | 20:39 | מאת: נטע

לפני כחמישה חודשים בבדיקת דם שעשיתי התברר שההמוגלובין שלי מעט נמוך. מאז לקחתי תוסף ברזל במשך חודשיים ואז הפסקתי. עכשיו ביקשתי הפניה לבדיקת דם מהרופא כדי לבדוק מה מצב ההמוגלובין. השאלה שלי היא האם כדאי לבדוק זאת בזמן מחזור? האם ההמוגלובין לא עשוי להיות נמוך יותר בזמן הזה?

זמן חיים של כדורית דם הוא 3 חודשים אז זה לא משנה אבל לבקש גם בדיקת פריטין ולהסתמך עליו ואם להסתמך על ברזל אז להפסיק התכשיר כמה ימים לפני הבדיקה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית