כאב ראש מוזר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/02/2013 | 19:23 | מאת: אחת

רציתי לפנות לפורום נוירולוגיה אך ראיתי שנסגר, מקווה שגם כאן תוכלו לעזור לי. אובחנתי כבר לפני כמה שנים ע"י נוירולוג כסובלת ממיגרנות באופן כרוני ולכן תמיד כיש לי כאב ראש אני מזהה שזו מיגרנה ויודעת שחוץ מאקמול אין מה לעשות אך גם אין מה לדאוג. אבל, בשבוע האחרון כבר כמה ימים שיש לי כאב ראש מוזר ולא רגיל. הוא אינו עובר בכלל לא עם אקמול, לא בשינה ולא בשום צורה ממשיך לכאוב כל הזמן. אין לי חום ונזלת וכדומה כך שזו גם ודאי לא שפעת. וכן המיקום מאד מוזר שלא היה לי אף פעם- בצד האחורי-התחתון של הראש, מאחורי האוזן, כמעט בעורף. רציתי לשאול מה זה יכול להיות והאם יש מקום לדאגה? מקווה לתשובה מהירה, תודה רבה!

לכאורה כל האפשרויות ייתכנו גם של כאב ראש לא מסוכן אך גם של כאב כן מסוכן גשי להבדק אצל רופא משפחה/נוירולוג מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית