היי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/02/2013 | 12:55 | מאת: היי

אני בת 20 ואתמול מדדתי לחץ דם (לאחר הליכה מהירה של כ 8 דק') והלחץ דם היה 139/79 ד 102, האם ההליכה המהירה השפיעה על הבדיקה? ואם לא האם זה טוב ? והיום מדדתי ויצא לי 116/77 ד 71 . בנוסף עשיתי בדיקות דם - DHEA SULPHATE - יצא לי 446 שזה חריגה מטווח הנורמה,זו בדיקה הורמונלית האם יתכן שזה גבוה כי היתי בימי המחזור? HCT - 35.8 נמוך WBC - 11.54 , שמתי לב שזה תמיד גבוהה אצלי , אך לא חליתי לאחרונה כלל או משהו כזה... אשמח לתגובה תודה רבה !!!

לחצי דם - נומרלי פיזיולוגי ותקין DHEA - להמשך בירור מול אנדוקרינולוג יכול להתבטא בשיעור יתר בין היתר ספירה גבוה - אם זה קבוע כל השנים- זה הנורמה שלך מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית