מודאגת מאוד...

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/08/2011 | 16:20 | מאת: אלמונית

שלום,אז הכול התחיל מעגיל בטבור,הייתה לי איזה בעיה מזיהום יצא לי מהחור שלי למטה מן משהו שדומה לבשר עם דם...,אחר כך שהסרתי את העגיל וטיפלתי בו-בחור הכוונה,עם מי מלח-ועם משחה,מאז עבר שבוע.החור הגליד כביכול. לא כואב שום דבר,לא כלום.החור מגליד ממש יפה.לא אדום,רק עור מגליד עכשיו ואני ממשיכה לנקות את זה עם ספריי אנטיבקטרי.הכול נראה טוב.אבל- אני לא יודעת, התחלתי להרגיש שינויים בגוף בימים האחרונים,לא יודעת אם מדאגה,חרדה או ממה...הדופק לב שלי לאחר שינה בלילה הוא נהיה גבוהה,לחץ דם שלי-כעקרון רגיל,(אצלי הוא אף פעם לא גבוהה מידי,והוא לא מגיע אפילו לנורמה) היום הוא היה 100/60 והדופק היה כ-85.כשקמתי משהו בסביבות זה.(לפני כמה ימים היה גם122)-אבל אחר כך במהלך היום הוא מתאזן ונהיה נורמאלי 77,75 ואף היה לי 69.מה שכן- גם הרגשה שלי במערכת העיכול לגמרי השתנתה.אני לא מבינה אם אני רעבה,לא רעבה או מה...אני לא רעבה אבל גם לא שבעה,שומעת רעשים במערכת העיקול איך הכול מתעקל..כמו כן,בזמן שהותי בחו''ל עכשיו הורדתי פה איזה 700 גרם ממשקל הגוף(הייתי לפני כן,בדיטאה,אבל לא שקלתי 63.1)-נשקלתי בשבוע שעבר ושקלתי כ-63.8 ועכשיו נשקלתי וזה 63.1. יש לי הרבה מתן שתן,אני שותה הרבה,אבל לפעמים זה פשוט בא בתקיפות רבה...אני לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות...האם היתכן שמדובר בחרדה בגלל העגיל שאני עדיין חושבת על זה?כי כל זה קרה,ממש עם מה שקרה לי בעגיל התחלתי מאוד להילחץ והכול ,החור הגליד ,הוא נסתם,והכול נראה טוב,לא כואב לי ולא כלום,אבל כל מה שקורה לי עם דופק מהיר ועם הירידה במשקל אף שאני אוכלת יותר והכול מה זה יכול להיות?אני בחו''ל,אין לי פה כל כך אפשרות כל כך מהירה ללכת לרופא...האם יש סימן לדאגה ?מאוד מאוד דואגת לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב,חוזרת לישראל ברביעי הבא.

11/08/2011 | 16:54 | מאת: אלמונית

האם יש סיבה לדאגה ממשית? האם זה יכול לנבוע כל זה מחרדה? קראתי על פעילות יתר של בלוטת התריס-אבל אין לי לחץ דם גבוהה(יש לי לחץ דם 100/60-זה היום היה)והוא בדרך כלל נמוך ואף פעם לא עובר את 120...ולא מגיע כמעט אף פעם אליו...אני לא יודעת מה אני עושה, חוזרת לארץ ביום רביעי הבא,ובחמישי מתכוונת ללכת לרופא במאה אחוז ללא דיחוי,אבל ממש מפחדת...כל הזמן אני לא מרפא מזה,האם יתכן שאילו חרדות או סיבה ממשית לדאגה? חום אין לי,ולא כלום אשמח לתשובה

לא נשמע שיש סיבה לדאגה אכן יש פה מרכיבים חרדתיים כשתגיעי לארץ תעברי הערכה אתל רופא משפחה שיכלול שיחה בדיקה והערכה מעבדתית בהצלחה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית