חום ודופק מהיר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

31/01/2013 | 23:09 | מאת: אלירן

אני בן 18 אסמטי מגיל 5, סביר להניח שהצטננתי, כבר יומיים של כאבי שרירים שיעול ונזלת עם חום 37.3, הערב החום הגיע ל38.1 ובנוסף דופק בין 110-120. התחילו גם קצת צמרמורות, וכאב בחזה. לקחתי דקסמול יומיים ואוטריוין ועכשיו הפסקתי, כבר 10 שעות ללא תרופה. מה לעשות?

נשמע שיש לך או שפעת או דלקת ריאות הטיפול בהם שונה ולכן גש להבדק עי רופא שאולי ישקול גם לעשות לך צילום בית חזה רפואה שלמה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית