סחרחורת וחום נמוך

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/01/2013 | 06:48 | מאת: ענת

בת 59. שבוע ימים משתעלת, חום הגוף פחות מ-36 ז"א: 35.6, 35.7 מרגישה קור. איני מבינה מדוע כשאני פוקחת את העינים בבוקר מרגישה סחרחורת בעת שכיבה ובעת שינוי תנוחה בשכיבה לכמה שניות. מטופלת באלטרוקצין ובליפיטור 10. תודה על העזרה.

התיאור של הסחרחורות מאוד מתאים לבעיה בכלל באוזן הפנימית בעיה שנפתרת עם פיזיותרפיית שיוווי משקל גשי לרופא אף אוזן גרון מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית