גזים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/01/2013 | 15:51 | מאת: סובלת מכאבים

שלום , רציתי לשאול לפשר תופעה שיש לי בזמן האחרון ולא ברור לי למה ומה עושים. לפני כחודש הייתי עושה קיבה כל בוקר בלי בעיה וכיום יש ימים שלא יוצא לי קיבה בבוקר. לא מדובר בעצירות אלא שפשוט לא יוצא. ואז יוצא שאני עושה קיבה יום כן ויום לא. אבל אז ביום שכן יוצא לי צואה אז באותו יום ולמשך כל היום אני סובלת מגזים. הקיבה התרוקנה אבל הבטן מלאה בגזים שמלווים אותי למשך כל היום וזה כואב מאוד. מה הסיבה לתופעה? מה זה יכול להיות? ממה נובע? ומה עושים? יכול להיות שמדובר בדלקת בקיבה? תודה

בן כמה אתה ??????????????????????

30/01/2013 | 12:06 | מאת: תגובה לשאלתך

אני בת 29בריאה תמיד ללא שום שינוי באורח חיים לא דיאטה, לא הפסקת ספורט, לא גלולות, לא לחץ- הכל כרגיל. מה שדעתך?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית