גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/01/2013 | 12:46 | מאת: סימונה

שלום, בת 33 מעשנת מגיל 18 קופסה ביום. התחלתי סדנא להפסקת עישון והיום לקחתי את הכדור הראשון (צ'מפיקס). קראתי את כלללל תופעות הלוואי ומודה שזה קצת מלחיץ במיוחד הקטע הפסיכולוגי הדיכאוני.. איך אפשר לדעת כשאתה בתוך זה? וכמו כן שאלה נוספת, אני עברתי ניתוח שרוול לפני שנה, האם יש צורך לקחת אומפרדקס או נוגד צרבת אחר עם הצ'מפיקס? האם יש צורך להגן על הקיבה המשורוולת? תודה מראש!

29/01/2013 | 12:59 | מאת: תוספת

ומה לגבי עלייה במשקל? יש דיווחים שאנשים עלו במשקל... אחרי מה שעברתי אין סיכוי שאני נותנת לזה לעשות לי את זה.. זה מה שישבור אותי..

30/01/2013 | 19:48 | מאת: :-)

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית