הפנייה לרופא מומחה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/01/2013 | 07:49 | מאת: יוסף

שלום רב, 1. לאיזה מהרופאים המומחים הבאים במכבי חייבים להביא בפעם הראשונה הפנייה מרופא משפחה: א. א.א.ג ב. אורולוג ג. מומחה למחלות זיהומיות ד. מומחה נפרו ויתר לחץ דם ה. דיאטנית 2. האם ההפנייה יכולה להיות מרופא מומחה אחר של מכבי או שהיא חייבת להיות אך ורק מרופא משפחה של מכבי? 3. האם ההפנייה יכולה להיות גם מרופא מומחה פרטי (שאינו עובד במכבי) או שהיא חייבת להיות אך ורק מרופא של מכבי? תודה רבה!

צריך הפניה עבור ג ד ה מכל רופא של מכבי בלבד מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית