חיסון לשפעת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/01/2013 | 11:23 | מאת: מורן

שלום ד"ר ויינפאס, אשמח אם תוכל לענות למספר שאלות: האם אתה בעד מתן חיסון נגד שפעת לכלל האוכלוסיה? מהם הסיכונים הכרוכים בחיסון, והאם היתרונות שבו עולים על אותם סיכונים? האם זה נכון שהחיסונים הנוכחיים נותנים מענה לשלושה זנים בלבד מנגיפי השפעת? תודה מראש

אני בעד החיסון לקבוצות הסיכון, שהם אלו שעלולים לסבול ואף למות מסיבוכי השפעץ לגבי שאר האוכלוסיה , מי שרוצה - שיתחסן החיסון מגן מפני זני השפעת העיקריים שצפויים להיות באותה עונה לא אמורים להיות סיבוכים לחיסון, מעבר לחום מקומי או תחושת שפעת קלה כמה ימים מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית