פריחה על העור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/01/2013 | 21:48 | מאת: שיר

שלום, אתמול אחה"צ שמתי לב שיש לי מספר כתמים על הרגליים בעיקר נראה כמו עקיצת יתוש רק בקוטר הרבה יותר גדול אדום ושטוח, שהלכו והתפשטו לאורך כל הרגל מעט בגב ומלווה בגרד מטורף. לא ידעתי מה לעשות ולקחתי זילרג'י שמעט הקל על הגרד וכך נרדמתי. היום שוב התחיל הגרד ושוב לקחתי זילרג'י . מה יכול להיות הפריחה המוזרה הזו? ולאיזה רופא עליי לפנות. האמת לא ידעתי אם עליי לפנות גם לרופא עור. אודה לתשובה מהירה. שיר

נשמע כמו תגובה אלרגית להתמיד עם הזילרגיי כמה ימים אפשר למרוח עם הנגעים קרם בטקרוטן מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית