בחילות צרבת טעם מר בפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/01/2013 | 17:54 | מאת: כמי

לפני שבועיים חליתי בשפעת עם חום שיעול ונזלת. בזמן המחלה לקחתי אקמול להורדת החום. במשך יום אחד לקחתי 5-6 להורדת החום. בינתיים החלמתי אבל יש לי בחילות נוראיות עם צרבת ותחושה מתכתית בפה. אני נוטלת לעיתים אומפרדקס לקיבה רגישה. האם יתכן כי פגעתי בקיבה עם האקמול? מה אפשר לקחת להתפטר מהבחילות? אומפרדקס לא עוזר לי. תודה

לא סביר שפגעת נסה פרמין במקום אומפרדקס מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

14/07/2013 | 05:45 | מאת: פרח

שלום רב, אני בן 68 ונוטל אספירין וקרסטו-איזיטרול-דיוואן. בחודשיים האחרונים סבלתי מטעם חמוץ בפה ולאחרונה הטעם התחלף למריר. המרירות הופיעה במקביל(?) לאנטיביוטיקה חזקה שלקחתי כבר 9 ימים נגד חיידקים בקיבה. קבלתי נקסיום. לא מעשן. רקע של RCC (כרית כליה שמאלית) ומלנומה (שהוסרה מהגב. בתודה מראש.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית