רעידות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/01/2013 | 14:46 | מאת: לאה

שלום רב יש לי מין תופעה מוזרה כזו שכאילו רעד עובד לי בכל הגוף מן זעזוע כזה בכל הגוף ואז כולי קופצת כזה. יש לי את זה בתקופות מגיל 16 בערך ואני בת 25 היום, זה לא מפריע לי לתפקוד היומיומי ולא כואב בד"כ, פניתי בעבר לבדיקות רפואיות אבל הכל היה תקין וגם היה לי קשה לתאר מה זה. לאחרונה יש לי ממש התקפות של כמה רעידות בדקה, לפעמים זה כל כך חזק שזה קצת כואב, לפעמים אני מרגישה את זה מגיע לפני ואז אני "משתלטת" על זה ולא קופצת אבל אז התחושה היא כמו זרם חשמלי שעובר לי בכל הגוף. אני מבינה שזה לא תקין (במיוחד מהתגובות של הסובבים אותי) ואשמח לכל מידע בנושא או הפניה למקום מתאים תודה רבה לאה

אין ספק שמאוד כדאי לגשת לנוירולוג לבירור נוירולוגי שלדעתי כדאי שיכלול גם EEG EMG ואולי גם סיטי מח בהצלחה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית