בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

15/01/2013 | 21:50 | מאת: רחל

לפני שבועיים וחצי הייתה לי בטן נפוחה וקשה מאוד וגרעפסים עם ריח של ביצה, לאחר כמה שעות הגיעו שלשולים חריפים מאוד כל כמה דקות. העניין נמשך חצי יום ועבר. בשלושת הערבים האחרונים אני מרגישה בטן נפוחה וקשה ללא חשק לאכול ולמחרת בבוקר זה עובר. מה זה יכול להיות? למי עליי לפנות לבדיקה?

יכול להיות קשור להערלת מזון חולפת או לוירוס חולף הייתי מחכה כמה ימים לפני בדיקות מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית