לחץ בראש?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

13/01/2013 | 02:17 | מאת: ר

שלום רב! אני לא יודעת אם זה המקום לשאול בו, אני בת 23, יש לי כמה דברים שאני סובלת מהם ומטופלת אצל הרופאים המתאימים, לאחרונה פתאום חשבתי שאולי יש קשר בניהם: יש לי קרטקונוס שהתגלה בגיל 10, תמיד סבלתי מדלקות בסינוסים, ולפני כמה שנים התחלתי לסבול ממיגרנה- בעיקר בצד אחד של הראש, אותו צד בו התחיל הקרטקונוס, בנוסף לאחרונה התחילו להופיע לי שטפי דם בעין. האם כל זה לא מצביע (ח"ו) על משהו פנימי יותר?

ייתכן והבעיה העינית גרומת לכאב ראש וייתכן שיש מיגרנה ללא קשר אין סיבה כרגע לחשוב שאת סובלת ממחלה פנימית שלא אוהבחנה שאחראית לכל זה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית