דופק גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/06/2011 | 17:04 | מאת: משה

שלום אני בן 38 בריא בדרך כלל-מטופל באלטרוקסין-אך מאוזן לחלוטין כרגע אני סובל מדופק גבוה בממוצע לאחר מספר בדיקות 80 לחץ דם תקין 120/80 מה הסיבות מה אלי לךעשות מה זה אומר[ יש לציין שאני נמצא בלחץ נפשי אדיר אולי יש השפעה[ יש משהו מרגיע

דופק של 80 אינו גבוה בחלק מהאנשים זה הערך התקין והנורמלי כמעט כל דבר יכול להעלות דופק חום כאב סטרס נפשי ועוד אם מרגיש כי הינך סובל מלחץ נפשי גש לבירור בעניין בינתיים תוכל להעזר גם בכדורים טבעיים כדוגמת קלמנרבין או רגיעון או נרבן בהצלחה רבה www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית