חלום מוזר שאני לא מבין מה קורה בו
דיון מתוך פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה
אתמול חלמתי שאני עובד בסופרמרקט במחלקה של הירקות יחד עם 2 עובדים נוספים פתאום 2 העובדים האלה מתחילים לריב בינהם ו1 מהם ללא סיבה פתאום תוקף גם אותי למרות שלא התערבתי בכלל בריב שלהם אני בורח משם למחסן של הסופר בתוך המחסן הזה יש מסדרון שמוביל לכיוון של משרדים נכנסתי למסדרון הזה והיה בו אירוע שלא כ"כ ברור לי מה הוא היו במסדרון שולחנות שעליהם צלחות עם עוגיות וכיסאות שמסודרים צמוד לקיר רציתי לצאת גם משם אבל פתאום באו אנשים עם חולצות מכופתרות ועניבות שמנעו ממני לצאת משם ודרשו ממני לשבת בכיסאות שלייד הקיר פתאום התחילו להכנס למסדרון הזה עוד עובדים מהסופר והאנשים שמנעו ממני לצאת היו עסוקים בהם אז ניצלתי את ההזדמנות ויצאתי משם דרך דלת שהובילה לחלל שנראה כמו קניון עם מלא חנויות ומשם הלכתי החוצה פתחתי את הדלת של הקניון זרקתי לייד הדלת את הווסט תלבושת אחידה של הסופרמרקט וככה החלום נגמר אני עבדתי בעבר בסופרמרקט תקופה מאוד קצרה פחות מחודש כעובד קבלן זה היה בערך לפני 3 שנים מאז לא עבדתי בעבודה בסגנון הזה כיום אני עובד במפעל שנחשב יחסית נורמלי לעומת מקומות העבודה שבהם עבדתי בעבר אני לא מתכוון לעבוד שם כל החיים אבל מצד שני לא מתכוון להתפטר משם בזמן הקרוב מה החלום הזה אומר ?
שלום אלכס, החלום מתאר חוויה של להיות נרדף וכלוא בהיותך עובד בסופרמרקט. בחלום אתה מצליח בסופו של דבר להימלט משם ונראה שהחלום מזכיר לך את התקופה הקשה שחווית לפני כ3 שנים, כאשר עבדת שם. בכל זאת הצלחת בסופו של דבר, לעזוב את העבודה בסופרמרקט והתקבלת למקום עבודה אחר. יתכן, שהחלום נועד לערוך עיבוד של התחושות הללו בעבר, אבל אני תוהה מה הסיבה שאתה חולם אותו כיום? אתה מציין שמקום העבודה הנוכחי הוא יותר "נורמאלי" ויש בו תנאי העסקה יותר טובים. אבל האם אתה חושש למעמדך בעבודה כיום? (אולי בשל המצב הביטחוני) באם חשבת לעזוב לאחרונה את מקום עבודתך הנוכחי, יתכן והחלום נועד להזכיר לך שכיום זה לא הזמן המתאים לערוך שינויים בגלל חוסר הוודאות שקיימת כעת במשק. ( אולי כדי לא לחזור למקום עבודה שהתנאים בו יותר גרועים עבורך) מאחל שיבואו ימים שקטים ובטוחים יותר נתנאל פרי
התקופה בסופרמרקט לא זכורה לי כקשה כ"כ תאמת שעד שחלמתי את החלום הזה שחכתי בכלל מהתקופה הקצרה של פחות מחודש ! בסופרמרקט . המקום החדש יותר נורמלי מהקודמים כי תנאי העסקה בו יחסית נוחים עבודה לא פיזית . ולא חשבתי בכלל לעזוב את מקום העבודה הנוכחי אבל היה חשש שיפטרו אותי עוד הרבה לפני המצב הבטחוני המתוח
מאחר ולדבריך, אתה חושש להיות מפוטר ממקום הנוכחי, יתכן והחלום מתייחס לחשש לחזור אל חווית חוסר הביטחון התעסוקתי, שהיית נתון בה בעבר (בתקופה שבה עבדת בסופרמרקט).