כמות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/07/2014 | 13:56 | מאת: שלי

שלום, בני בן חודשיים בשום אופן לא הצלחתי להניק אותו על כן אני שואבת לו ונותנת לו בבקבוק. שאלתי היא לגבי הכמות החלב- אני יודעת שעם עלייתו במשקל אני צריכה להעלות את כמות החלב שאני נותנת לו ובהנקה הגוף "מבין" לד שהתינוק רוצה יותר ומגביר את כמות החלב בהתאם, אך מכיון שבני אינו יונק אלא אני "רק" שואבת- איך תגבר כמות החלב?? זה אומר שלצערי אצטרך להוסיף שאיבות (כאילו שאני גם ככה לא מחוברת בכמעט כל רגע נתון ביום למשאבה..:()? תודה, שלי.

שלום שלי כל הכבוד לך שהינך שואבת מספר רב של פעמים ביום . אנו יודעות היום ששאיבות בילבד יכולות להוריד יצור חלב . לכן אני ממליצה לך לבצע עיסוי להילה על מנת לגרום לגירוי עיצבי , לעידוד יצור חלב . יש להניח את התינוק עור לעור הדבר גורם לרוגע והפרשת הורמונים המעודדים יצור חלב . תזונה מעודד יצור חלב : קווקר , טחינה , שקדים ,חילבה . להימע מתזונה המפחיתה יצור חלב : קופאין , נענע , מרוה , ירק בכמות גדולה . בהצלחה

29/07/2014 | 20:17 | מאת: שלי

ולגבי כמות החלב- כמה אני אמורה לתת לתינוק בן 3 חודשים ששוקל כ-6 ק"ג? אני מרגישה שכל כמות שאני נותנת לו- הוא לוקח, ובגלל שזה לא "בא בקלות" לא רוצה לתת מעבר למה שצריך.. כבר כמה זמן שמקבל 150 לארוחה והתחלתי להעלות ל-160 כי נראה שלא מספיק לו.. צריך כבר לקבל 180?? לא יוצא לי בשאיבה 180 כל פעם..:(

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה