תדירות האכלה וכמות

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

19/06/2014 | 13:48 | מאת: גלינה

שלום, הבן שלי בן 10 ימים. היינו היום אצל אחות בטיפת חלב והיא אמרה שהוא לא עלה הרבה מאז השחרור. שצריך להאכיל אותו כל 3 שעות בכמות 60 CC. עד עכשיו הוא אכל כבר כ - 85 CC כל ארוחה (בתדירות של 3-4 שעות). אני לא רוצה להרעיב אותו. מהי כמות שאמור לאכול כל ארוחה כש המשקל שלו 3.53 ק"ג? לתשובתכם המהירה אודה.

שלום גלינה חסרים לי מספר נתונים כמו , האם זה חלב אם או תמ"ל? מספר יציאות וציבעם , האם זו שקילה ראשונה בטיפת חלב ,אם כן יש הבדלים במשקלים , שיש לקחת אותם בחשבון . לא ברור לי , אם הוא לא עלה מספיק במשקל והוא אכל כל 3 -4 שעות 85 מ"ל ,מדוע נאמר לך להוריד את הכמות ל60 מ"ל . אני מצעה לך לפנות שוב לטיפת חלב ,לשקול את התינוק , ולראות את קצב העליה שלו במשקל. תינוק במשקל זה על פי הנוסחה בממוצע אמור לקבל 525 מ"ל ל24 שעות. עם הגדילה שלו הכמויות כמובן משתנות . בברכה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה