מה עושים נגד גזים של התינוקת?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

26/03/2014 | 09:27 | מאת: טליה

הגוזלית בת 6 שבועות אני מניקה אותה הנקה מלאה, לרוב היא דורשת לאכול כל שעתיים בערך ולא מייצרת שינה ארוכה במשך היום. גם בלילה מתעוררת כל שעתיים שלוש לאכול. אני כבר מתחילה להתייאש ושוקלת לתת לפני השינה תמ"ל כדי שתישן טוב בלילה, הגזים האלה מתישים אותי ואותה!

27/03/2014 | 11:56 | מאת: מירב

יש פורמולה הומאופתית שקוראים לה מפיג N שממש מקלה ועוזרת !

27/03/2014 | 22:26 | מאת: רווית

דבר ראשון, לא הייתי מעבירה לתמ"ל אם אין צורך דווקא בתקופה של הגזים. זה עלול להחמיר כי גם ככה מערכת העיכול רגישה ועוד שינוי, וודאי לקראת השינה, יכול להחמיר ולא להועיל. דבר שני, תנסי גרפווטר, טיפות טבעיות שאצלנו מאד הקלו. אצלנו עיקר הגזים הגיעו לקראת השינה אז הייתי נותנת כמה טיפות כשהייתי רואה שמתחילה עם הגזים, מחכה קצת שישפיע ואז מערסלת במנשא, הולכת ככה קצת עד שהיתה נרגעת ונרדמת ואז מעבירה לעריסה.

30/03/2014 | 08:24 | מאת: טליה

הבנתי שהוא מצויין אבל אני פשוט לא מצליחה להכניס פנימה וזה מתסכל אותי עוד יותר וכשהקטנה בוכה זה מלחיץ בטרוף! לגבי תמ"ל כתבתי שאני מניקה הנקה מלאה ולכן לא מתכוונת לנסות תמל"ים למניהם כרגע. החלב שלי הכי טוב ובריא! מה שכן ועוד בנות המליצו בפורומים אחרים זה לנסות תכשיר טבעי, אני אתחיל בגרפווטר באמת ונראה אם יש שיפור. תודה לכל מי שהתייחסה.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה