מתלבטת

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

11/03/2014 | 22:05 | מאת: שואלת

אני כבר כמה ימים חולה ויש לי תינוקת בת 3 וחצי חודשים יש לי סחרחורות קשות שהובילו אפילו להתעלפויות. הרופא הציע לי כדורים שלא ידוע אם עוברים בחלב אבל הציע להפסיק להניק. אני מניקה פעמיים ביום וגם זה מלחמה שאר היום זה תמ"ל. מה לעשות???

שלום לך אני ממליצה לך לפעול על פי מה שחשוב לך. ראשית חשוב שתבריאי. בקשר לתרופה האם אפשר להניק בזמן נטילתה , יש להיעץ עם אחד ממרכזי הטריטולוגי . השאלה האם את מעוניינת להמשיך להניק למרות המלחמות. על שאלה זו את צריכה להחליט , כל החלטה היא נכונה לגבייך.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה