הערך בחלב אם בגיל 10 חדשים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

28/02/2014 | 02:24 | מאת: יערה

בני בן 10 חדשים, לפני כחדשיים הפסיק פתאום לינוק, מאז מקבל חלב שאוב. הוא אוכל היטב אוכל מוצק במשך היום - גם במגוון וגם בכמות. אני מצליחה לשאוב בדיוק את הכמות שהוא שותה ביום (בערך חצי ליטר), אבל השאיבה כרוכה במאמץ, ביחוד בהשקעה של זמן. לא סבל, לא כאבים, אבל התעסקות. אני יכולה להמשיך לשאוב עוד ועוד, מבחינת כמות יש לי מספיק. השאלה היא עד כמה זה שווה את המאמץ, כמה ערך יש בחלב שאוב לתינוק בגיל הזה, שעיקר תזונתו מאוכל מוצק. אילו הוא היה רוצה לינוק - לא היתה בכלל התלבטות, הייתי מניקה בכיף. אבל כשמדובר רק בחלב שאוב מבקבוק - מבקשת לדעת עד כמה זה מועיל לו, בהשוואה לתמ"ל.

שלום יערה כל הכבוד לך על המאמץ , שאיבות זו עבודה קשה . לחלב אם הוא מבורך בכל שלב .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה