קשר

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

18/02/2014 | 09:23 | מאת: עפרה

שלום, בתי בת ארבעה חודשים ואני עדיין מניקה באופן מלא. אני תוהה לגבי הקשר שהיא מפתחת אל הציצי, מעבר לעניין שברור לי שחלב אם הוא בריא מאוד וחשוב, מה לגבי הקשר הריגשי? לפעמים אני מתלבטת אם זה טוב שהיא ככה אוהבת נגיד סתם לשכב עם הפיטמה בפה ולשים יד על השד ולעצום עיניים. ההתפנקויות האלה - הקשר הריגשי שהיא יוצרת - זה טוב לה? אולי זה רק פינוק? אולי זה רק יקשה עלי אח"כ להעביר אותה לבקבוק ואוכל? אני מאוד נהנת מזה ולא רואה צורך להפסיק, אבל לפעמים אני לא יודעת אם השיקול שמה שנעים וקל לי - הוא טוב לה

שלום עפרה ההנקה היא רק אוכל , אלא משהוא מנחם , נותן תחושה של ביטחון ורוגע . אם טוב לך אני לא רואה סיבה לשנות זאת . אני לא בטוח שהיא תהיה מוכנה לקבל בקבוק . בדרך כלל ילדים יונקים לא אוהבים לקבל מזון מבקבוק. היא בת 4 חודשים , אפשר לקבל הדרכה מטיפות חלב בנוגע לטעימות של מזון . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה