רווחים בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

28/01/2014 | 11:53 | מאת: טלי

בני בן שבועיים היום, ניזון מהנקה מלאה בלבד. במהלך היום יונק כל שלוש ארבע שעות, בערב יונק כל שעתיים ובלילה ישן ארבע חמש שעות רצוף. האם להעירו להנקה? הוא עלה בשבוע האחרון 260 גרם בלבד...

שלום לך טלי אני שמחה לומר לך , שאין צורך להעיר אותו בשעות הלילה להאכלה . ההסבר לכך : עם גדילת הילוד זמני ההנקה משתנים, כמובן שזה על פי אופי התינוק. בדרך כלל , בשבועות הראשונים הם יונקים כל שעתיים לשלוש גם ביום וגם בלילה . עם ההתפתחות הם מרווחים את הזמנים ביום ,בשעות הערב הם יונקים לעתים קרובות יותר, צוברים אנרגיה המאפשרת להם לישון מספר שעות ברצף בלילה . חשוב לדעת אם אינו יורד במשקל , והוא שומר עם עקומות הגדילה שלו בטיפת חלב . אין צורך להעיר אותו . יש לזכור שישנם גם נסיגות , בגין ההתפתחות הוא יחל להתעורר בלילה לינוק לעיתים קרובו יותר .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה