הרבה תהיות בקשר להנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

11/01/2014 | 23:39 | מאת: טל

שלום וסליחה על האורך בני בן חודשיים וחצי(ילד שני)יש לי המון סבלנות בהנקות עד גיל מאוחר 1.השבת זו כבר הפעם השלישית שקרה לנו שבמשך יומיים בערך הילד מאוד רעב עד עצבנות ולא מצליח לאכול כלומר רוצה אך מוציא לפני שמתחיל לינוק או אחרי 2 שלוקים,זה לא גרעפס זה בוודאות הבטן,אך מה יכול עוד להיות?אין לי ברירה ואני נותנת תמל ובמקום זאת שואבת אבל אני ממש לא מספיקה לשאוב וכאשר שואבת יוצא ממש מעט בין 50-ל 120, ייתכן שלא יוצא לו? 2.האם יש מרחק זמן מסוים בין ספורט להנקה שלאחריו? 3.באם יש לי סכרת יש השפעה על המעבר לתינוק? 4. שמתי לב לדפוס של - יניקה משני צדדים בוקר, צד אחד במהלך היום, קצת בלבול בערב ואז בלילה בכלל לא אוכל,מה זה יכול להיות? 5 ואחרון-כיון שהכמות מעטה בשאיבות אני מאחדת כמויות-אז כמה ימים החלב יכול לעמוד במקרר עד להקפאה? תודה רבה

16/01/2014 | 12:04 | מאת: מירב

היי יש פורמולה ייחודית הומאופתית להגברת ייצור חלב אם - מבית ראשונית פארם אני השתמשתי בה, נסי לבדוק

18/01/2014 | 01:19 | מאת: טל

תודה לך

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה