גלולות למניעת הריון בזמן שאיבת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

24/12/2013 | 22:50 | מאת: ענת

שלום, בתי בת חודש וחצי. לצערי לא הצלחתי להניק, אך אני שואבת חלב. היא אוכלת בעיקר תמ"ל, ואני שואבת לה כחמישית מהכמות שהיא אוכל ביום (בערך 150 מ"ל חלב שאוב ביום). שאלתי: האם אני יכולה לקחת גלולות רגילות למניעת הריון או שאני צריכה גלולות לנשים מניקות? תודה.

שלום ענת אני מבינה שיש לך ירידה ביצור חלב , לכן הייתי רוצה לשמר את יצור החלב, כיון שהוא חשוב לך ולביתך . אני ממליצה להשתמש בגלולות לנשים מניקות . בכל מקרה רצוי גם להתיעץ עם רופא נשים .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה