גמילה מהנקה לבת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/12/2013 | 23:57 | מאת: רוית

שלום רב, בתי בת 8 חודשים ואני מנסה לגמול אותה לחלוטין מהנקה. אני מעוניינת בשבועיים הקרובים לסיים את ההנקה. נשארה לה הנקה בעיקר בבוקר כשהיא מתעוררת ובלילות. סדר היום התזונתי שלה: 05:00/06:00 הנקה 09:00/10:00 מנת פרי 12:00 בקבוק שאוב כ100CC 14:00/15:00 מנת ירק+קטניות+עוף (והתחילה גם חלמון ביצה) 17:00 בקבוק שאוב 20:00 הנקת לילה 23:00 הנקה (לא בקביעות) ואז תלוי האם מתעוררת בלילה ורוצה שוב לינוק או יונקת רק בבוקר.רציתי שהיא תתחיל להתרגל לסימילק או מטרנה. את הסימילק היא לא רצתה בכלל אז ערבבתי 90CC חלב אם עם 30CC מטרנה והיא אכלה את זה.אמרו לי כל מספר ימים להגדיל את כמות המטרנה. האם זה בסדר לערבב וכיצד אוכל לגמול אותה בקלות ובמהרה ? 2.האם אני צריכה במקום המנת פרי בשעה 09:00 לתת מנת פרי או שההתעוררות ב05:00 נקראת יניקה של בוקר ? 3. נשאר לי חלב אם שהקפאתי מ7/2013 עד 10/2013 שמתי עמוק במקפיא. לשקית מיולי היה טעם לוואי אך התינוקת אכלה את זה. האם זה בסדר לתת מיולי והבנתי שערכו התזונתי של החלב הקפוא פוחת (אך הוא עדיין יותר טוב מתמ"ל?) 4.האם זה נכון שלמטרנה אקסרה קר יש טעם של חלב אם ? תודה על תשובתכן, שבוע טוב, רוית

08/12/2013 | 10:33 | מאת: מירית

את יכולה לשלב חלב אם עם מטרנה, אבל זה פחות מומלץ. יכולה להוסיף לה כפית דייסת וניל לבקבוק ואולי שמישהו אחר יתן את הבקבוק כי ממך היא מריחה "ציצי" ועשויה לסרב. אני חושבת שהטעם של האקסטרה אכן מזכיר חלב אם, אם כי רק טעמתי עם האצבע, לא שתיתי ממש ;-) את השקיות מיולי הייתי זורקת וכן בוכה על חלב שנשפך

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה