בחילות בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

22/11/2013 | 18:34 | מאת: לאה

היי, יש לי תינוקת בת 4 חודשים. בזמן האחרון יש לי בחילות נוראיות וממש תופעות לוואי כמו של הריון,ריחות שלא יכולה להריח,כאבי ראש,כאבי מחזור וכו. עשיתי בדיקת הריון ביתית פעמיים ויצא שלילי. קיבלתי פעם אחת מחזור וזהו. האם תופעה זו מוכרת או נורמלית? אני ממש מרגישה נפוחה בבטן. תודה על תשובתכן

22/11/2013 | 18:35 | מאת: לאה

יש לציין כי אני מניקה הנקה מלאה. את ביתי הבכורה הנקתי שנה וחודשיים ולא היו לי תופעות כאלו בכלל, למעשה אפילו היתה לי וסת סדירה.

24/11/2013 | 16:52 | מאת: יעלה דגן

שלום, נשים רבות כלל לא מקבלות ווסת כל עוד הן מניקות. בחילות ותפיחות הבטן לא אופיניות להנקה. מומלץ לפנות לבדיקת רופא. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה