הנקה והריון

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/11/2013 | 22:17 | מאת: אורנה

ביתי בת שנה, ניזונה בעיקר ממוצקים ומשלימה בהנקה. בשבוע האחרון גיליתי שאני בהריון, אך עדיין יש לי חלב. האם להמשיך ולהניק או כאשר היא רוצה השלמות לתת לה מטרנה? תודה מראש. נ.ב. במידה והתשובה היא הפסקת הנקה- אשמח לייעוץ כיצד הכי נכון לעשות זאת, בלי שיווצר גודש

10/11/2013 | 10:53 | מאת: מיקה

אצלי החלב שינה את טעמו (הפך לחמצמץ) בערך בשליש השני- ולמעשה הבן שלי הפסיק לינוק מיוזמתו (לא היה לו טעים), כך שלא נאלצתי לגמול אותו ולא סבלתי מגודש בכלל, עברנו למטרנה אקסטרה קר וזה הקל עלי בזמן ההריון. נסי ותראי אם את מצליחה להניק/ רוצים לינוק ממך, מקסימום: יש מטרנה

10/11/2013 | 17:47 | מאת: אורנה

השאלה מבחינת בריאות, לא מבחינת הטעם. האם אין איזשהו חסר לעובר אם מיניקים? מה דעת הרפואה על כך?

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה