כאבים בשד

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/11/2013 | 11:48 | מאת: דנה

אני מניקה כבר כארבעה חודשים, פתאום אתמול התחיל כאב רציני בשד שמאל ,לא ליד הפיטמה אלא ממש בצד, והאזור כולו אדום. הנקתי משד וזה לא עובר, מה זה ? אף פעם לא קרה לי .

11/11/2013 | 09:46 | מאת: יעלה דגן

שלום דנה, אני משערת שמדובר בדלקת בשד. לעיתים זה מלווה בחולשה, עיפות תחושה של שפעת ועליה בחום הגוף. חשוב להניק בצד זה ולרוקן את השד. אם השד לא מתרוקן מומלץ לשאוב. לעיתים זה פותר את הבעיה.בזמן ההנקה יש לבצע קטומפרסים חמים. אם החום ממשיך ועולה מעבר ל 38.5 מעלות יש לפנות לרופא לקבלת טיפול אנטביוטי. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה