בן חודשיים וחצי שיונק יותר בלילות

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/11/2013 | 07:27 | מאת: ענבל

שלום, בני בן חודשיים וחצי. ניזון מהנקה בלבד מהלידה, עולה היטב במשקל. מגיל 3 שבועות ועד היום ישן לילות שלמים (בין 8 ל10 שעות). בשבוע האחרון התחיל להתעורר שוב להנקה באמצע הלילה, לעתים גם פעמיים. במשך היום אין שינויים בהרגלי היניקה/שינה. האם ייתכן שקשור לירידה בכמות החלב/עליה בצורך שלו בחלב?

11/11/2013 | 09:31 | מאת: יעלה דגן

שלום, מומלץ להניק את התינוק בהתאם לצורך ולדרישתו כולל בלילה. לפעמים יש קפיצת גדילה ואז התינוק זקוק ליותר יניקות ע"מ ליצור גירוי שמעלה את אספקת החלב. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה